Dani Fernández, cantant i compositor, comença la seua carrera en 2006, quan és seleccionat per a participar en el Festival d’Eurovisió Júnior obtenint el quart lloc.

La seua carrera enlaira oficialment en 2009 quan s’uneix a la boyband Auryn. Agrupació que va aconseguir un gran èxit entre el públic adolescent fins a la seua dissolució en 2016. A partir d’aqueix moment Dani va començar a treballar en el seu projecte en solitari, amb l’ajuda d’artistes espanyols com a Funambulista, Juan Ewan, Andrés Suárez, Marwan i Tato Latorre.

Al desembre d’aqueix mateix any va publicar en el seu canal de YouTube una versió de «No saben de tu» d’Andrés Suárez com a introducció a l’estil musical que prendria la seua carrera. Més tard arribaria «T’esperaré tota la vida», el seu primer senzill.

Entre el 2017 i 2018 Dani va publicar altres versions acústiques de les seues cançons, abans que foren incloses en el seu primer àlbum, “Incendis” que arribaria al maig del 2019, i que recull 10 cançons.

Aquesta gira està portant a Dani Fernández a recórrer el territori nacional presentant aquest primer treball discogràfic que ve avalat per la crítica i per nombrosos artistes ja consagrats.

FITXA:

ESPECTACLE: Dani Fernández en concert. “Tour Incendis”

Divendres 21 de febrer a les 20.30 h

PREUS:

Pati i Club: 27 €

Llotja correguda: 24 €

Amfiteatre: 20 €