“Mi año favorito”és la versió del podcast radiofònic “En vius i en directe” que ha arribat als teatres de la mà dels seus dos protagonistes, dels monologuistes Dani Rovira i Arturo González-Campos. La cita és el divendres 28 d’octubre a les 20’30 h.
En aquest espectacles, tots dos monologuistes i actors portarà al públic de viatge a través d’una comèdia que recorre els esdeveniments ocorreguts en un any que haja sigut especialment destacat per a la ciutat de visiten. Amb la participació del públic, compartiran els seus records d’aqueix any, tirant mà de la improvisació, dels records i de molta conya, com no podia ser d’una altra forma.
Dani Rovira que al costat de l’Escolà ja va visitar en 2012 amb enorme èxit el Teatre Chapí,  torna amb aquesta nova proposta després d’una dècada en la qual ha anat ampliat el seu currículum en incorporar-se al cinema amb la pel·lícula “Huit cognoms Bascos” que li va valdre el Goya al Millor actor revelació i el que li ha llançat com un dels nous valors de la comèdia espanyola.
Per part seua, Arturo González Campos, que a més és coordinador de guions en el Club de la Comèdia, locutor de ràdio, actor, i autor de llibres, obres de teatre i guions de televisió, ha tingut temps a més de dirigir al costat de Javier Cansado, Rodrigo Cortés i Juan Gómez-Jurado, el podcast “Totpoderosos” una continuació dels tres reeixits llibres del mateix nom.
TEATRE CHAPÍ de Villena
“Mi año favorito”
Amb Dani Rovira i Arturo González Campos
Viernes 28 d’octubre 2022. 20’30 h.
Entrades des de 20 €.