Per a aquest cap de setmana, el Teatre Chapí ha preparat una programació doble en la qual té cabuda la dansa amb la proposta de xicotet format “10 sonetos” de la companyia Otra Danza i la funció de circ “Express” de la companyia Faltan7. Podrem gaudir-les el divendres 29 d’octubre a les 20’30 hores i el dissabte 30 d’octubre a les 19’00 h., respectivament.

DIEZ SONETOS de Otra Danza.

La companyia Una altra Dansa, sota la direcció artística de Asun Noales , presentarà “10 sonetOs” una intervenció interpretada per dos ballarins —Asun Noales i Sebastián Rowinsky— i un músic, Antonio Ballester (violoncel), entorn dels sonets de Garcilaso de la Vega.

Per al poeta toledà, la temàtica present en els seus versos són l’absència, el conflicte entre la raó i la passió, el pas del temps i el cant d’una naturalesa idíl·lica que contrasta amb els seus sentiments adolorits. De tota la seua obra, per a aquest espectacle la companyia ha triat deu dels seus sonets més profunds, eterns, humans i divins. En un arriscat exercici de buscar moviment a la poesia, ho han trobat i ens oferiran deu paisatges i escenes ballades, al costat dels versos i la música de Juan Sebastián Bach.

Aquest espectacle que es realitzarà en el vestíbul del Teatre, ha sigut inclòs en el cicle “Destapa moments íntims” pel que després de finalitzar la representació s’oferirà una degustació de vi de Celler Les Virtuts de Villena.

EXPRESS de Cia.. Falten 7.

En l’agència de missatgeria “Express”, res funciona com deuria. Tot està potes enlaire, fins i tot els seus treballadors. Els paquets s’acumulen, van i vénen d’un costat a un altre entre acrobàcies, equilibris i malabars. El treball no acaba mai i els paquets volen d’ací cap allà, tant com els empleats. Però a més, les sorpreses en aquesta agència no cessen, així que… veuen a veure’ns, pot ser que tingues correu.

Aquest deliciós i trepidant espectacle de circ obtingut entre altres el 1r Premi Circada Off 2018 i el Premi Feten 2019 al Millor Espectacle de Carrer.

Set xiques i un xic, procedents de diversos països (Irlanda, Israel, Itàlia i Espanya) formen la cia. de circ Falten 7. Nascuda en 2017, els seus components formen part de la 15é promoció de l’Escola de Circ Carampa de Madrid. Amb la finalitat de continuar treballant junts van crear el seu primer espectacle, una proposta fresca, que conjuga amb humor diferents disciplines circenses, entre les quals destaca la presència dels ports acrobàtics femenins, i de tècniques com el masteler xinés, la bàscula, els equilibris i el clown.

DIEZ SONETOS de Otra Danza.

Direcció artística: Asun Noales

Coreografia i interpretació: Asun Noales i Sebastián Rowinsky.

Violoncel: Antonio Ballester Corbí

Duración: 50 minuts sense descans

Divendres 29 d’octubre 2021 20’30 hores.

EXPRESS de Cia.. Faltan7

Direcció: Miguel Muñoz

Intérpretes: Libby Halliday (Irlanda), Fifi Rosenblat (Israel), Mónica Suárez (Galícia), Lucca Sartor (Itàlia), Naikel Blázquez (Madrid), Habiten Shoval (Israel), Ina Gruener (Itàlia) i Paula Garo (Madrid).

Duració: 60 minuts sense descans

Espectacle apte per a tots els públics.

Dissabte 30 d’octubre 2021. 19’00 h.