DAVID BISBAL se suma al cicle de concerts LA PLAZA EN VIVO, a celebrar en la plaça de bous d’Alacant entre els mesos de juliol a octubre. L’artista presentarà el seu gira 2021 “EN TUS PLANES” el pròxim 24 de setembre a les 22.00 h. Les entrades estaran disponibles des de dilluns que ve 14 de juny a les 10:00h en www.laplazaenvivo.com

David Bisbal torna als escenaris amb el seu gira 2021 “En tus planes”, amb un repertori completament renovat, amb noves cançons, amb una producció nova també en el que a l’escenari es refereix. Reconegut artista a banda i banda de l’Atlàntic per la seua carrera de 20 anys en els quals ha aconseguit 11 Discos de Diamant per les vendes dels seus discos i vendre més de 5 milions de Tiquets dels seus més de 1000 concerts a tot el món.

El cicle LA PLAZA EN VIVO, suma així, un altre concert estel·lar dins de l’ampliada i variada programació prevista per a aquest estiu, en la qual actuaran artistes i grups àmpliament consagrats entre el públic i juntament amb els més rellevants moments. En la web www.laplazaenvivo.com està disponible tota la programació a desenvolupar durant el cicle.