“Momentos Alhambra en l’Escenari” torna al Teatre Principal d’Alacant amb l’actuació de Delafé, en un format pròxim en el qual el públic torna a ser el protagonista, compartint l’escenari amb els artistes. Els següents concerts a sumar-se a la iniciativa seran l’acústic de Fredi Leis (6 de novembre) i el d’Enric Montefusco (27 de novembre).
El públic que s’acoste al Teatre Principal dimecres que ve serà dels primers a escoltar en directe les cançons de “Hi ha un lloc”, el treball recentment publicat d’Óscar D’Aniello i Dani Acedo, presentat a penes quinze dies abans a Madrid. El nou disc de Delafé és un pas avant en la carrera de la banda barcelonina, un àlbum on aposten per l’electrònica i s’acosten més que mai, sense perdre la seua essència, a la pista de ball. En aquest nou lliurament les cançons busquen funcionar independentment per a donar major força al directe que, en un format com el de “Momentos Alhambra en l’Escenari”, serà encara més intens.
Els concerts de Cerveses Alhambra s’han consolidat dins de la programació del Teatre Principal i per a molts alacantins són ja una cita imprescindible, l’han demostrat esgotant les 150 localitats disponibles en els quatre últims concerts i en el Delafé estan a punt de fer-ho.
La dinàmica del concert serà com en la d’anteriors ocasions. A les 20:00h s’obriran les portes de la “Entrada d’Artistes” que donen accés directe a l’escenari del teatre, amb unes butaques orientades cap a la intèrpret i la platea com a teló de fons. Una vegada dins, els assistents al concert gaudiran de les varietats de Cerveses Alhambra en una benvinguda que donarà pas a una trobada en directe, amb el propòsit de conéixer de primera mà la inspiració que ha portat a Delafé a desenvolupar els temes del seu últim disc. En aquesta entrevista informal en la qual el públic també intervindrà amb les seues preguntes, es revelaran algunes anècdotes, els gustos personals i el recorregut professional dels artistes.
El públic acomodat en el mateix escenari podrà veure i sentir el mateix que Delafé durant la seua actuació. Aquesta és la singularitat de “Moments Alhambra en l’Escenari”, un cicle que permet descobrir de prop i amb els cinc sentits aquells detalls dels artistes i de les seues creacions que escapen a simple vista davant els nostres ulls.
Després de l’actuació, la signatura de discos i una nova degustació de Cerveses Alhambra van completar l’experiència.
A través de “Momentos Alhambra en l’Escenari”, Cerveses Alhambra busca acostar el millor de l’escena musical, creant experiències que transcendeixen el quotidià per a convertir-se en úniques. Artistes de la talla de Second, Mikel Erentxun, Soleá Morente, Niños Mutantes, Rufus T. FireFly, Funambulista, Anni B. Sweet, Neuman, Morgan, Varry Brava, Marwan, La Ben Volguda i Alba Molina han sigut les propostes musicals que ja han passat per l’escenari del Teatre Principal d’Alacant.
Cerveses Alhambra busca reinterpretacions autèntiques que permeten gaudir sense pressa de cada concorde de les millors peces sonores. Perquè a vegades necessitem parar, observar i escoltar amb calma el que ens envolta per a ser capaces de sentir l’imperceptible. Perquè hi ha coses que no es poden explicar, cal sentir-les.
Les dates dels pròxims concerts programats en el Teatre Principal d’Alacant són les següents:
FREDI LEIS  06 DE NOVEMBRE
ENRIC MONTEFUSCO  27 DE NOVEMBRE
HORARI DE CONCERTS
20:00h Obertura de portes
20:30h Entrevista en directe
20:45h Inici del concert