L’Ajuntament de Santa Pola, a través de les Regidories de Joventut i de Cultura, torna a convocar enguany una nova edició del concurs de joves talents “DEMOSTRA EL QUE VALS”. Amb aquest concurs es vol valorar i donar a conéixer als joves artistes que hi ha a Santa Pola, i també oferir un oci alternatiu.

El termini d’inscripció ja està obert, tots els interessats poden presentar les sol·licituds fins al 10 de desembre a les 20:00 hores en el Racó Jove, podeu trobar la fitxa d’inscripció en la pàgina web de l’Ajuntament de Santa Pola: http://www.santapola.es/index.php/juventud/ Les inscripcions han d’anar acompanyades d’un vídeo amb la proposta artística, o un àudio en el cas de música. Aquesta proposta ha de durar entre 2 i 5 minuts com a màxim.

La convocatòria està destinada a joves d’entre 12 i 25 anys residents a Santa Pola. Els interessats poden presentar-se de forma individual o grupal, però tan solament s’admet una proposta per persona o grup, i en cas de grup, aquest no ha d’excedir de 6 components.

S’admet qualsevol habilitat artística com a cançons, interpretació musical, dansa, màgia, humor, acrobàcia, etc.

La gala tindrà lloc el dissabte 22 de desembre en la Carpa del Castillo.