Diumenge que ve 16 de juny als jardins del Palau de la Diputació d’Alacant se celebra l’esdeveniment #DennisConmigoCuenta amb la presència de Dennis Poveda el seu protagonista.

La història de Dennis és com la de qualsevol jove alacantí, perquè el que li ha passat a ell, li podria haver passat a molts joves més.

El passat 8 de Juliol, Dennis queda amb la seua colla d’amics per a anar a la platja. Decideixen anar als Banys de la Reina, al Campello. Allí hi ha un penya-segat des d’on «mola saltar” les seues 5 metres d’altura. Dennis trau el cap, esvara i cau fracturant-se la medul·la i quedant tetraplègic.

Dennis porta 9 mesos a l’hospital nacional de paraplègics de Toledo. Allí li donen poques esperances i els recomanen acudir a Tres Cantos, en la clínica privada Foren.

Com faríem qualsevol pare/mare acudeixen amb l’esperança d’un tractament de rehabilitació que puga permetre al seu fill, almenys llavar-se les dents i menjar per si mateix i per fi veuen un rayito de llum quan els compten en què consisteix la rehabilitació i les possibilitats que té Dennis.

Al mateix temps, a l’hospital Porta de Ferro, els parlen d’un programa pilote només per a paraplègics, amb cèl·lules mare. Per a això Dennis necessita arribar amb un excel·lent to muscular i tots els seus òrgans vitals en ple funcionament.

Però aquesta alegria es torna angoixa ràpidament: El tractament costa 35.000 € i dura 18 mesos. La seua família només compten amb 400 € d’ajuda familiar.

En aqueix moment, el col·legi on estudia Dennis es bolca amb la seua causa i prepara a través del Ampa Miguel Hernandez de Sant Vicent una campanya de venda de polseres solidàries.

Dennis té un somni: ser informàtic. El seu cap funciona perfectament, és molt intel·ligent i ha madurat 20 anys en 9 mesos.

La implicació social ha sigut alta, des de l’associació madrilenya de talladors de pernil, Paelles Riquelme que aportaran una paella gegant, Diputació d’Alacant, l’Ajuntament d’Alacant, Creu Roja que al costat d’altres empreses i artistes s’ofereixen altruistament amb la finalitat que el 100% dels ingressos siguen beneficis per a cobrir les necessitats de Dennis.

Per això l’acte del diumenge és un esdeveniment de suport a Dennis on puguen participar tots els alacantins i alacantines.

Aquest diumenge el showman de TV Miguel Noguera portarà les labors de mestre de cerimònia en una vetlada plena de coses meravelloses. Des de les onze del matí… màgia, corts de Pernil per més de 40 Talladors solidaris sempre units, sortejos de pernils, ganivets, curs intensiu de francés per a aquest estiu, bons alta perruqueria, paella gegant de Riquelme i música cada hora amb uns grups al·lucinants , mascletá dedicada a Dennis i l’actuació estel·lar de Rody Aragó: SENYORS, SENYORES,GRANS I XICOTETS…com estan vostés?….

Us esperem!!!!!