El gran èxit d’aquest espectacle radica en la possibilitat de reviure un concert de rock i el soul i de gaudir en directe de cançons de la indiscutible reina dels escenaris durant les últimes dècades a tot el món, Tina Turner. La cita és el divendres 18 de novembre a les 20’00 h.
El multipremiado espectacle capitanejat per la vocalista Justine Riddoch i la recreació de les coreografies originals, inclou temes tan coneguts com “Simply the best”, “Private dancer” o “What’s love got to do with it?, que podran escoltar-se en aquest xou creat al voltant de la figura de Tina Turner. Un espectacle amb música en directe, i que ha sigut reconegut per l’Associació d’Agents del Regne Unit com el Millor Tribut a la cantant d’origen nord-americà.
Un gran èxit que es deu sobretot a la veu del seu protagonista, Justine Riddoch, el so realista, l’equip de ballarins i el vestuari que reprodueix fidelment els vestits que Tina lluïa en l’escenari durant els seus concerts. Una artista que va guanyar 8 premis Grammy i va vendre més de 200 milions d’àlbums i més entrades per als seus concerts que qualsevol altre artista al llarg d’una carrera que va durar més de quatre dècades, fins a la seua retirada dels escenaris en 2013.
Totally Tina és en definitiva, la recreació  d’un concert en viu de Tina Turner,  que ve avalat per premis a millor espectacle, artista femenina, coreografia, so, il·luminació i trajectòria en els Premis Nacionals de música tribut de l’exigent públic del Regne Unit. Entre altres reconeixements ha obtingut el Premi al Millor Tribut al Regne Unit que va ser atorgat pel National Tribute Music Awards.
La veu de Justine Riddoch, que porta més de vint anys sobre els escenaris, és àmpliament coneguda al Regne Unit com una de les  més potents i versàtils de la indústria musical. Al llarg de la seua carrera artística, ha  desenvolupat  projectes discogràfics de diferents estils,  programes de televisió en la BBC i diversos festivals com a solista.
TEATRE CHAPÍ de Villena
TOTALLY TINA
Un espectacular tribut a Tina Turner
Amb Justine Riddoch.
Divendres 18 de novembre 2022. 20’00 hores.
Entrades des de 15 €. Preus reduïts per a menors de 30 anys i majors de 65 en amfiteatre (consultar).