Fins al 9 de juny es pot recórrer en família, amb amics, en parella … els carrers del centre històric de Finestrat i participar en una divertida GIMCANA plena de reptes i endevinalles que posen a prova fins a a els més hàbils.

L’alcalde, Juan Francisco Pérez, va rebre a l’organitzador d’aquesta gimcana, Dieter Ryckaertd, de «Vlamingen in de Wereld» (Flamencs en el Món) i el va felicitar per aquesta original iniciativa, editada en holandés, anglés i espanyol, «amb la qual afavorim la visita de ciutadans d’altres nacionalitats a descobrir l’encant del nostre poble. A més, els qui més preguntes encerten tenen premi segur», va indicar.

Aquesta iniciativa lúdica i turística està organitzada des de «Vlamingen in de Wereld» amb suport de l’Ajuntament de Finestrat i la col·laboració de nombroses empreses locals i comarcals.

Els fullets estan disponibles en Tourist Info Poble i també en establiments col·laboradors com Nou Dolç 22. I, en cas d’atraure moltes visites, es plantejarà prolongar la seua durada fins al cap de l’estiu.