NON SOLUM de Sergi López i Jorge Picó

S’inicia una comèdia existencial. Desesperadament, un home sol es transforma en moltes persones per a respondre a una pregunta: què està passant ací? I mentre nosaltres riem, de sobte un d’ells comença a riure també. Un altre canta una cançó. Un altre ens explica la seua primera vegada amb un extraterrestre. La resta s’enfada en adonar-se que, en realitat, tots són el mateix. Viatgen junts amb una dona dormida dins d’una capseta, camí del paradís on, sembla ser, totes les preguntes tenen resposta, i el dolor només existeix una mica. En el seu trajecte li acompanyarà algun bolero, una caixa de fusta i unes ulleres de plàstic que semblen de mentida. La seua destinació és dubtar relativament d’absolutament tot. Què passa? Que no em creeu?

La crítica ha dit: “La sensació que va deixar la primera funció de Non Solum va ser, per a molts, la de sorpresa. Sergi López apareixia per a aquests espectadors com la revelació d’un intèrpret poc conegut en les lides escèniques. Va ser una supèrbia, original i divertidíssima actuació que poc podien imaginar-se els qui només li coneixien pel cinema. Els que li havien vist en La kumèdia dels errors van confirmar el que allí s’intuïa: la presència d’un formidable actor, amb una gran amplitud de registres i una facilitat notable per al desdoblament.” Gonzalo Pérez de Olaguer. El Periódico.

“Sergi López és el geni interpretatiu llançat jugant-se la vida, i Jorge Picó el director vigilant, que mesura temps i moviments i evita que l’actor faça un pas en fals al llarg del seu traqueteante i generosa actuació. El duo no podia aconseguir un engranatge més perfecte.” Joan-Anton Benach. La Vanguardia

25 de maig. 20.30 h. Preu: 15 €

 

LIL·LIPUT

Concert per a orquestra de xiquets i xiquetes al voltant d’una illa. Un laboratori sonor col·laboratiu que mescla la música en viu amb les aportacions puntuals del públic més xicotet per a crear tots junts la banda sonora d’aquest particular Liliput. Un món diminut i una miqueta especial que, en alguns aspectes, és un reflex del nostre. Música, poesia i humor al servei d’un viatge que, a més, emfatitzarà valors com l’actitud responsable cap al medi ambient.

L’Horta Teatre és una companyia amb 41 anys de presència en el panorama teatral. Ha produït més de 30 espectacles destinats al públic infantil i adult i ha realitzat més de 1.800 representacions. La llista de premis és tan nombrosa com els seus espectacles.

26 de maig. 12.00 h. (públic familiar). Preu: 6 € adults / 4 € xiquets-as (promo 5×4)