Dos joves talents ens deixen bocabadats, acompanyats per Chafer Jazz Trio en un viatge musical fantàstic de Bach a Queen, de Mozart a Ara Maliquian, de Vivaldi a Paco de Lucía. Fascinant per a joves, adults i públic familiar.

Desconchertantes és la música i la interpretació que desitgem escoltar i gaudir. Violoncheli Brothers són els germans Pablo i Alejandro Turlo. Sorprenents. Han estrenat Desconchertantes a València, en el Palau de la Música, amb 12 i 14 anys, triomfant amb aquesta producció dirigida per Pau Chafer –amb trajectòria aplaudida al costat de grans músics-. Una estrena aplaudida pels espectadors i amb gran acolliment en els mitjans de comunicació.

És la música universal, les millors peces musicals de tots els temps les que s’interpreten en Desconchertantes amb arranjaments originals i una posada en escena imaginativa i divertida. Talent en tots els sentits per a totes les edats.

Entrada: 10 €

Amb descompte: 7 € -estudiants de música; estudiants; Carnet Jove; menors de 16 anys; pensionistes, jubilats i grups de 10 persones mínim-.

Entrades a la venda en taquilles del Auditori de la Mediterrània i a través de Instant Tiquet, telèfon: 902 444 300 o a través d’Internet.

 Auditori de la Mediterrània. La Nucia.

 Dissabte 22 de febrer de 2020. 19.00 hores