Musical original ple d’aventures, amistat i emocions tornant a l’Illa del Tresor, la inoblidable història creada per Robert Louis Stevenson en la seua novel·la d’aventures. Després de la seua presentació en el Festival FETEN 2019 de Gijón arriba al Auditori de la Mediterrània, a La Nucia aquest dissabte 13 d’abril a les 18 hores el musical Descubriendo la Isla del Tesoro.

Els creadors dels musicals Gat amb Botes i Juan Sense Por, entre altres, representats amb gran èxit en Auditori de la Mediterrània,tornen amb un altre musical amb sorpreses teatrals i cançons cantades en directe, moltes aventures, emoció i amistat. Descobrint l’Illa del Tresor és un musical per a la família, per a totes les edats. Edat recomanada: A partir dels 5 anys.

Robert és un xiquet malaltís que passa la major part dels seus dies prostrat en el llit de la seua fastuosa habitació. Els seus companys de classe, moguts per l’enveja, decideixen entrar a la seua casa per a fer-se amb la seua fantàstica col·lecció de medalles just la nit en la qual aquest no està. Però la seua sorpresa serà enorme en descobrir que el jove continua a la casa. A partir d’aqueix moment, el xicotet Robert els descobrirà un món de fantasia i el tresor més gran que mai podrien haver imaginat.

Robert Louis Stevenson va publicar la seua novel·la d’aventures L’illa del tresor (Treasure Island) en 1883. Una obra que ha sigut adaptada de diferents formes en cinema, televisió, còmics, i en literatura. En aquesta ocasió es recrea en un musical familiar per a tornar gaudir Descobrint l’Illa del Tresor.

Durada: 60 minuts.

Entrades: 8 euros.

Amb descompte: 4 €. Menors de 16 anys, estudiants, jubilats, pensionistes i Carnet Jove. Venda en taquilles del Auditori de la Mediterrània i a través de Instant Tiquet. Enllaç directe: https://entradas.instanticket.es/lanucia/public/janto/

 

Producció de JM Gestió Teatral

Guió i Direcció………………….….Julio Martí Zahonero

Ayudante de Direcció…………….…Pedro Moya

Música i Cançons…..………………Paco Garnelo

 

FITXA ARTÍSTICA

Roberto Costa…………………………………..Robert

Juanfran Saéz……………..…………………….Walter

Alberto Jiménez de Déu……………………….Jim

Ricardo Colubi…………………………………..Charlie