Desenes de persones van assistir divendres passat a la inauguració anual de la mostra d’art i manualitats organitzada per la “Associació de Dones del Campello” (AMUDECA) en la seua seu, situada en la primera planta del Centre Social El Barranquet. Una exposició qualificada de “excepcional” per la presidenta de l’associació de dones, Mayca Bethancourt, i que inclou aproximadament un centenar de treballs artesanals.

Mayka Bethancourt, que va estar acompanyada per l’alcalde, Juanjo Berenguer (PP) i la regidor de Dona i Igualtat, Mercé Pairó (Cs), entre altres membres de l’equip de govern, va presentar amb orgull i satisfacció els treballs manuals fruit de la labor i l’esforç realitzat des de l’associació durant l’últim any.

“Ací està el resultat del treball realitzat en els tallers organitzats des de AMUDECA. En cada taller hi ha entre 15 i 18 dones treballant. Tallers de pintura sobre tela, de reciclatge, de bijuteria, de tarjetería i de cort i confecció. Vene, Maria Clara, Nerea, Félix, i Mari Carmen són els professors gràcies als quals hui aquesta magnífica exposició artesanal és una realitat”, manifestava Bethancourt.

Per part seua, Loli i Marcela, vicepresidenta i tresorera de l’associació respectivament, no van voler deixar passar l’oportunitat d’animar a tots els veïns del Campello a participar en totes i cadascuna de les activitats organitzades des de la seua associació. “Gimnàstica, pilates, ball llatí, ioga i psicologia entre altres, amb la incorporació, com a novetat, dels balls de saló com a activitat reflex del nostre compromís cap a la consecució de la plena igualtat”, van manifestar.

L’exposició romandrà oberta al públic durant la setmana vinent amb horari de 17.30h a 19.30h. Però aquesta no serà l’única de les activitats dutes a terme per AMUDECA durant els pròxims dies perquè, a més, i incloses dins de la programació de la dona elaborada per la regidoria de Dona i Igualtat, dirigida per Mercé Pairó (Cs), l’associació celebrarà un “Taller de Meditació i Expressió” i una “Jornada Esportiva a la Platja”.

24 ANYS DE LLUITA INCANSABLE

L’Associació de Dones del Campello, integrada per més de 300 sòcies, pròximament compleix 24 anys des de la seua fundació. Quasi un quart de segle dedicada a la incessant lluita pels drets de les dones, reivindicat el seu paper en la societat i denunciant implacablement qualsevol agressió masclista.

En aquest sentit, la directiva de l’associació es mostra molt satisfeta en assenyalar que gràcies al compromís de les treballadores de AMUDECA i, molt especialment, “la de Betlem, l’advocada i Celia, la psicòloga, moltes dones en situacions d’extrema dificultat troben en nosaltres alleujament i un camí cap a l’esperança”, van manifestar des de la directiva que dia a dia treballa de manera incansable pels drets de les dones i la consecució d’una igualtat plena i real.