Destinia, l’agència pionera de viatges en línia, ha presentat en la World Travel Market de Londres “La teua destinació en 10 minuts”, les guies de viatge en format podcast produïdes per Miriapods, la productora de Grupoidex especialitzada en el desenvolupament de contingut sonor. Amb aquests recorreguts presentats pel periodista Juan Ramón Lucas, Destinia cerca anar més enllà en l’experiència de reservar els viatges i ajudar al viatger facilitant-li tota la informació necessària en un format tan actual com són els podcasts, per a fer-li més còmode i fàcil planificar i gaudir del seu destí.
Després de 21 anys d’experiència en el desenvolupament d’un model de negoci pioner en la reserva tant de viatges com de qualsevol servei turístic de manera senzilla, Destinia es troba actualment en ple procés d’expansió a través d’iniciatives que completen. L’experiència total del viatge, oferint als viatgers claus i informació pràctica i sintètica vinculada als diferents destins.
Dins de la seua essència innovadora, oferint vols especials o el pagament amb criptomoneda, Destinia ha volgut fer un pas més enllà llançant unes guies de viatge en format de píndoles d’àudio de 10 minuts de duració per a ajudar el viatger a descobrir el fonamental de cada destí.  Aquestes audioguies són presents en format podcast en les principals plataformes com Spotify o Amazon Music, entre altres.
“Amb aquests podcasts pretenem un doble objectiu, en primer lloc, estan pensats perquè siguen d’utilitat al viatger abans de planificar el seu destí amb tota la informació necessària per a prendre aqueixa decisió i poder tancar tot el viatge. En segon lloc, oferim tota la informació de profit durant l’estada per a fer-li més còmoda l’experiència. Amb tot això, busquem aportar un extra d’informació als usuaris estant sempre en línia amb la nostra filosofia de viatges”, destaca Ricardo Fernández, director general de Destinia.
Les primeres guies han sigut presentades recentment en la World Travel Market, una de les fires més importants de la indústria turística a nivell internacional, que ha tingut lloc del 7 al 9 de novembre a Londres. En el canal de podcast de Destinia, el viatger pot ja descobrir les guies de Madrid, Barcelona, Lisboa, Roma, Amsterdam i París on, a través de les narracions de Juan Ramón Lucas, l’oïdor pot transportar-se a cadascun d’aquests destins, tractant temes fonamentalment pràctics. En pròxims episodis es publicaran les de Londres i Berlín entre altres.