La regidora de Turisme, Belén Alvarado, ha anunciat el retorn de l’activitat turística-cultural Dia 37 per al pròxim 1 de setembre, que igual que en les dues anteriors edicions explicarà també amb l’oferta nocturna coneguda com a Nit 37, on se sumen nous serveis i visites teatralizadas.

En aqueix sentit, durant aquesta edició de la Nit 37 es representarà per última vegada en el present any l’obra Idella sota un estel, que recorre els carrers del casc antic de la ciutat. Per a poder assistir a la visita teatralizada serà necessari inscriure’s prèviament, i de manera gratuïta, en l’oficina de Turisme del carrer Nou, número 14, o a través del Facebook Ciutat d’Elda Turisme fins a cobrir el límit de 40 places.

La regidora de Turisme també ha assenyalat que “durant la Nit 37 tindrem l’oferta especial de l’Hotel AC, que ja es va incorporar en la passada edició, que ofereix places i preus especials per a tots aquells que vulguen gaudir del Dia 37 i la Nit 37 en la nostra ciutat”.

A més, Belén Alvarado ha recordat que “Petrer també té la seua oferta de cultura, que són les visites a les cases-cova i la representació Petrer es vas veure de lluna, que té quasi totes les inscripcions completes”.