Dimecres que ve 16 de desembre a les 20:30h, el cantaor de flamenc més internacional, Diego El Cigala oferirà un concert íntim i especial, a piano i veu. “Música per a viure” és un homenatge del cantaor als grans genis que li han inspirat i que sempre va portar amb si, deixant al nu el seu cante inconfusible i carismàtic que li ha portat a trepitjar els escenaris més importants del món.

Ara, més que mai, “Música per a viure”, música per a compartir, medicina per a l’ànima.

PREU

Pati i club 55 €

Llotja correguda 45 €

Amfiteatre 40 €

El dimarts 29 i dimecres 30 de desembre a les 20:30h, el grup mundialment conegut Mayumana arriba a l’escenari del Teatre Principal d’Alacant amb l’espectacle ple de ritme i energia, “Currents”. Un espectacle multidisciplinari que utilitza recursos de teatre, dansa, música, clown, manyaga i percussió, usant al seu torn recursos físics simples.

“Currents” està basat en la batalla creativa que van portar Nikola Tesla i Thomas Alva Edison per a la invenció de formes modernes d’electricitat. Un moment de la història en el qual l’energia elèctrica encara estava en un punt intermedi entre màgia i ciència. Mayumana transmet el missatge que la creativitat sorgeix en posar en moviment les nostres pròpies fonts energètiques, el nostre cos.

PREU

Pati i club 35 €

Llotja correguda 30 €

Amfiteatre 25 €

Les entrades estan disponibles en els canals habituals del Teatre Principal.

Més informació i entrades en https://www.teatroprincipaldealicante.com