Des de la Regidoria de Cultura informen que l’activitat del Club de Lectura “La Finestra Màgica” es reprén després del parèntesi provocat per la pandèmia. Com a novetat enguany les trobades literàries seran el tercer dimarts de cada mes en el Centre Juvenil Finestrat (carrer Fonteta, 36).

La primera sessió se celebrarà dimarts que ve 20 d’octubre, a partir de les 18.00 hores, amb la modalitat presencial i també via zoom per a facilitar la participació en línia d’aquelles persones que no puguen desplaçar-se com a mesura de prevenció a causa de la pandèmia del COVID-19. En les reunions se seguiran totes les mesures del Pla de Contingència antiCOVID-19 dels edificis municipals com l’aforament reduït, les distàncies de seguretat, l’ús obligat de màscares i la desinfecció de l’espai abans i després de cada sessió literària, entre altres.

En la primera trobada del pròxim dimarts els participants comentaran la novel·la “Un cavaller a Moscou” d’Amor Towles i també el llibre de poemes “Desnuda junto al mar”, al costat de la seua autora, Beatriz Giovanna Ramírez, poeta resident a Finestrat.

El regidor de Cultura, Héctor Baldó, va posar en valor aquesta activitat literària que coordina la filòloga Carmen Almarcha «amb més de 5 anys de marxa a Finestrat. Ara toca conviure amb la pandèmia, seguir tots els protocols per a garantir la seguretat dels participants que, com a novetat, també podran seguir les sessions via zoom. Per tant, anime als veïns de Finestrat a continuar cultivant aquesta afició per compartir el plaer de la lectura».

Per a participar, poden posar-se en contacte amb el departament municipal de Cultura de l’Ajuntament de Finestrat cridant al número de telèfon 96 587 81 00 (extensió 1229).