L’artista Claudio Crespo García, Diocres, (Alacant, 1930) va presentar a la Sala Pablo Lau de la Casa de Cultura parteix de la seua obra actual en la qual destaca la riquesa cromàtica i la geometria. L’exposició va poder contemplar-se amb accés lliure, de l’1 al 19 de febrer.

Diocres, establit en la Residència de Ferroviaris de Sant Joan des de fa anys, ha exposat en multitud d’ocasions en diversos racons del món així com al nostre país, sobreeixint per la seua utilització de les línies geomètriques i l’abstracció, així com per la seua infatigable producció artística.

La regidora de cultura, Clara Rodríguez (EUPV) ha explicat que “es portava un any treballant en aquesta exposició juntament amb l’autor, per la qual cosa ha sigut una satisfacció gaudir de la seua col·lecció en un espai municipal”. També ha destacat “l’orgull del municipi per tindre a Diocres com a veí, no únicament per la seua qualitat com a artista si no per la seua amabilitat i predisposició”

Va tancar l’acte el mateix Claudio amb unes emotives paraules de gratitud als presents i a la regidoria de Cultura.

Així mateix, l’artista ha realitzat una donació d’una de les seues obres a l’Ajuntament de Sant Joan que se situarà de forma permanent a la Casa de Cultura de Sant Joan.