La ChicaCharcos, companyia teatral Albaceteña, naix l’any 2010 de mà de la creadora Patrícia Tolls.

Des dels seus inicis la companyia no es defineix com una formació teatral a l’ús. La mescla de diferents llenguatges com el teatre d’objectes, el clown, la poesia escènica unit a l’estil inconfusible i fresc de Patricia fan que les seues creacions tinguen un segell molt característic i únic.

Actualment es troba girant amb el seu projecte Un elefant en la meua llavadora, espectacle i llibre disc que juntament amb la banda katiuska acosta als més joves de la casa al món de la poesia i la música, d’una forma original, intel·ligent i per descomptat, divertida, molt divertida.

La ChicaCharcos & The Katiuskas band mescla estils com el pop, rock o flamenc d’una manera genuïna que fa ballar a tota la família. Música fresca que tracta a la infància amb l’afecte i el respecte que es mereixen els xiquets i les xiquetes, allunyant-se de fórmules comercials i establides. Una cosa única que no et deixarà indiferent.

Diumenge que ve 26 d’abril a les 12 hores a La Llotja tindrem l’espectacle “Amb Katiuscas y a lo loko”. Un directe musical en el qual l’humor, la poesia i la rebel·lia d’aquesta banda són els protagonistes d’aquest treball. Posa’t les ganes de cantar a la llibertat i veuen a celebrar la festa de la vida amb “Katiuskas y a lo loko”.

Ací comprar l’entrada