La sala d’exposicions del Auditori Teulada Moraira amb les seues millors gales per a rebre l’exposició “Disseny al Plat” del Centre d’Artesania de la Comunitat Valenciana, una mostra on artesania, disseny i gastronomia s’uneixen per a demostrar el potencial creatiu d’aquests pilars de la cultura.

La mostra s’inaugura hui dilluns, 18 de juny, a les 18 h, a càrrec del president de la Fundació CV Auditori Teulada Moraira i alcalde, Carlos Linares, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer i el director general de Comerç i Turisme, Natxo Costa.

El visitant podrà visualitzar els treballs relacionats amb la restauració desenvolupats per professionals del disseny gràfic de la ADCF, unes imatges que sintetitzen el conjunt de valors que identifiquen i diferencien cada establiment.

A més, se suma el sector de l’artesania i es descobreixen peces úniques dissenyades per a una creació culinària inèdita, en el qual la sinergia de tres professions es donen la mà, el/l’artesà/a, el/la cuiner/ai el/la dissenyador/a. Inspiració, qualitat, innovació i diferenciació troben un espai comú en aquesta mostra realitzada amb la voluntat de reivindicar l’excel·lència de l’artesania, el disseny i la gastronomia a la Comunitat Valenciana.

Després de recórrer l’exposició “Disseny al Plat”, des del Auditori Teulada Moraira s’ha pensat en dos artistes de la comarca que expressen dia a dia en el seu treball l’ànima del territori i la tradició que ens embolica.

Per a açò, la ceramista Encarna Soler parlarà sobre el seu treball i el procés de creació, el resultat de la qual són aqueixes peces tan úniques, i el xef, Alberto Ferruz, del Restaurant BonAmb de Xàbia, dos Michelin i dos Sols de la Guia Repsol, realitzarà una demostració culinària amb les peces d’Encarna Soler i els productes autòctons del nostre territori.

Una gran ocasió per a veure la fusió entre la ceràmica i la gastronomia des d’aquest far obert al mediterrani i a la cultura.