Divulgació de la recuperació de la Torre Artillera del segle XV de Cocentaina

Divulgació de la recuperació de la Torre Artillera del segle XV de Cocentaina

A l’inici de l’estiu de l’any 2020 finalitzaren les obres de recuperació del Torrejó de l’entorn del Castell de Cocentaina, després d’un any, el Museu Municipal de Palau Comtal, a través de la Regidoria de Cultura i Patrimoni, ha programat dues activitats per a donar a conèixer l’interés arqueològic i arquitectònic de la Torre, així com del procés de  la seua recentment recuperació.

Per al divendres 4 de juny, a les 20:00 h al Pati d’Armes del Palau Comtal, s’impartirà una xarrada divulgativa sobre la intervenció arqueològica i les obres de recuperació del Torrejó a càrrec del Eduardo López Seguí, arqueòleg i responsable de la empresa Alebus i de Elisa Domènech Faus, tècnica en patrimoni cultural i museus de l’ajuntament de Cocentaina.

Per al diumenge 6 de juny s’han preparat dues visites guiades al Torrejó. Les visites tindran el seu punt d’eixida a la terrassa del Castell a les 9:15 h la primera, i, la segona a les 10:15 al mateix lloc, amb una durada aproximada de 45 minuts. Entre les 10:30 i les 12:30 h es podrà visitar també el Castell de Cocentaina. Durant la visita seran d’aplicació totes les mesures sanitàries vigents. S’haurà de portar un calçat especial donada la dificultat mitjana de l’accés amb un ferm no regular i un desnivell de 57 metres, especialment al tram que condueix a la Torre.

Les dues activitats son gratuïtes, la xarrada amb un aforament de 40 persones i les visites guiades amb un màxim de 20 persones cadascuna prèvia inscripció a la pàgina web entrades.cocentaina.es. En cas de que les inscripcions no superen el màxim d’aforament establert es podran admetre el mateix dia de les visites més participants fins a completar-ho.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

marzo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X