Els pròxims dijous 11 de juliol i 24 d’octubre, totes dues cites a les 20.30 h. David Guapo aterra a Alacant amb el seu espectacle #quenonosfrunjanlafiesta1.

L’humorista s’estrena a Alacant penjant el cartell de SOLD OUT per a l’actuació de l’11 de juliol, així que els ressagats tenen una altra oportunitat de gaudir d’aquest espectacle d’humor en el Principal. Serà dins de la Temporada Tardor-Hivern 2019/20. Bonic tornarà amb aquest espectacle dijous que ve 24 d’octubre a les 20.30 h.

El barceloní David Guapo és humorista, actor, monologuista i músic. Encara que els seus primers passos en el món de l’espectacle van girar entorn a la música, és la seua faceta com a humorista la que ho ha col·locat com un dels còmics més valorats del panorama nacional.

Les seues intervencions en Paramount Comedy com a monologuista, van ser el començament d’una fulgurant carrera que li ha portat a col·laborar en programes com Sé el que vau fer, Buenafuente, El formiguer, El Club de la Comèdia o Et done la meua Paraula, entre altres.

Ara presenta el seu espectacle d’humor, #quenonosfrunjanlafiesta, en el qual Bonic fa un vertader desplegament de talent: acting, improvisació i música combinats sempre amb el millor humor, ironia i desimboltura, en un to Blanco i familiar que el fa apte per a tots els públics.

Les entrades estan a la venda pels canals habituals del teatre, taquilla i web: www.teatroprincipaldealicante a partir de 15 €.

FITXA:

DATES:

dijous 11 de juliol – 20.30 h

dijous 24 d’octubre – 20.30 h

ESPECTACLE: #quenonosfrunjanlafiesta1

AUTOR: David Guapo

PREUS:

Pati i Butaca Club: 20 €

Llotja correguda: 18 €

Amfiteatre: 15 €

VENDA D’ENTRADES:

www.teatroprincipaldealicante.com

Taquilla (Horari d’estiu): dilluns a divendres de 10 a 14 h

** Dies de funció a partir de les 18 fins a l’inici de l’espectacle.