Aquest divendres 2 i dissabte 3 de novembre la Companyia Lírica Alacantina estrenarà en el Teatre Principal d’Alacant la cèlebre sarsuela, Donya Francisquita.

Estrena absoluta d’aquesta obra considerada com un dels grans referents del gènere, i que culmina la I Residència Lírica Maestro Chapí que el Teatre Principal va engegar el juny passat.

Aquesta comèdia lírica compta amb la direcció musical de Christian Lindsey i la col·laboració especial del Cor del Teatre Principal d’Alacant i l’Orquestra Simfònica del Vinalopó, tot açò, acompanyat amb música del mestre Amadeo Vives.

Entre el repartiment de Doña Francisquita figuren: Lucca Espinosa, José Manuel Más, Carmen Rubio, Francisco J. Jiménez i Javier Rubio.

Fernando, un aposte estudiant, beu els vents per una dona de trenca i esquinça que, al seu torn, no li correspon, Aurora “La Beltrana”. Al mateix temps Francisquita, interessada en Fernando, no aconsegueix aconseguir que aquest es fixe en ella per més cimbells i argúcies que utilitza. Però quan el pare de Fernando, Don Matías, demana en matrimoni a Francisquita, amb el consegüent desencís de la seua mare Francisca, aquella, astutament, decideix utilitzar la situació per a aconseguir que Fernando comence a enamorar-se d’ella.

DATES:

Divendres 2 d’octubre a les 19 h.

Dissabte 3 d’octubre a les 18 h.

PREUS:

Pati i Butaca Club: 30 €

Llotja correguda: 25 €

Amfiteatre: 20 €