La regidoria de Benestar Social, dirigida per Mercé Pairó (Cs), informa de la posada en marxa dels tallers programats per l’associació de dones “Dones de Posidònia” en el Centre Social “El Barranquet”, en horari de 17.00h a 19.30h. Concretament, el programa ha arrancat amb la inauguració de «Dona Clown, de l’Humor Sentit al Sentit de l’Humor», una activitat subvencionada per la regidoria per a potenciar les emocions positives.

L’edil de Benestar Social, Mercé Pairó (Cs) anima a totes les dones a participar en aquest magnífic taller “que reforça el pensament positiu, contraresta els efectes de les emocions negatives i incrementa els nivells de felicitat”.

“Per a aquest últim quadrimestre del 2021 hem programat uns meravellosos tallers; Dona Clown, Pintura en tela i Ioga de la veu. Estem feliços de l’acolliment que estan tenint perquè, pràcticament des de l’inici, les inscripcions estaven cobertes”, es congratula la presidenta de l’associació Neus García, que convida a totes aquelles dones que, no sent sòcies, però estiguen interessades en els tallers, contacten amb l’associació.

D’aquesta manera, “Dons de Posidònia” arrancava la seua programació dimarts passat amb «Dona Clown”, una activitat en la qual participaven més d’una desena de dones i que es desenvoluparà tots els dimarts des del 14 de setembre al 5 d’octubre.

Una vegada finalitzat, l’associació iniciarà el “Taller terapèutic per a pintar tela”, també els dimarts, en el mateix horari, des del 19 d’octubre fins al 16 de novembre per a, a continuació, prosseguir i acabar l’any amb “Ioga de la veu”, tots els dimecres des del 24 de novembre i fins al 29 de desembre.