Recuperant espectacles que no van poder dur-se a terme en el primer semestre de l’any, el Teatre Chapí ha reprogramat dues actuacions de format reduït que podrem veure aquest pròxim divendres i dissabte. Es tracta de “Al·legat”, una conferència ballada de Samara Fernández i la funció de teatre “Torito Bravo” a càrrec de la companyia local Còmic Teatre.

ALEGATO de Samara Fernández.

La balladora granadina Samara Fernández ens comptarà, com el flamenc la va ajudar a escapar del seu rol que, per la seua condició de dona gitana se li va assignar des del seu naixement, per part de la seua pròpia família, de la seua ètnia i des de la societat majoritària. Amb l’afany de desmuntar mites, trencar estereotips i reclamar la indiscutible llibertat per a dirigir la seua pròpia vida, usant la paraula i el ball, Samara Fernández, acompanyada al cante per Raúl Micó i a la guitarra per Lolo de l’Encarna, ens presenta aquest espectacle multidisciplinari.

L’accés a la sala, en format reduït, serà únicament mitjançant invitació. Les invitacions poden recollir-se en la taquilla del teatre els dies 16, 17 i 18 de setembre en horari de 18’30 a 20’30 h. o dient aqueixos mateixos dies i hores al telèfon de taquilla 965808349. Invitacions limitades a l’aforament de la sala.

Raul Micó. Foto: Laurent Robert

TORITO BRAVO de Patxo Telleria i Aitor Mazo.

Sota la direcció de Juan García “Cigarro”, tindrem l’ocasió de gaudir de nou d’aquesta funció estrenada en 2019 a la Casa de la Cultura i que es va alçar ni més ni menys que amb 5 premis en el VII Certamen Internacional de Teatre Amateur 2019 de Santomera, a Millor Espectacle, Millor Direcció, Menor Actor, Premi Especial de vestuari i Premi Especial de públic. El text, de marcat caràcter tragicòmic, és una excusa per a parlar de l’ésser humà i el destí, amb un rerefons tendre, Torito Bravo porta a l’espectador a través del riure a un món d’emocions en el qual es mostren xicotetes veritats quotidianes que passen habitualment desapercebudes.

Una ocasió magnífica perquè aquells espectadors que no ho van fer en el seu moment puguen descobrir aquesta funció. Les entrades que ja es van posar a la venda l’abril passat, no estan esgotades, per la qual cosa encara poden aconseguir-se en el telèfon 636923749.

Torito Bravo

TEATRE CHAPÍ

Divendres 18 de setembre 2020. 21’00 h. AL·LEGAT de Samara Fernández

Sábado 19 de setembre 2020. 19’00 h. TORITO BRAVO de Còmic Teatre.

Accés a la sala per porta principal.