“Dumbo, el musical”, teatre familiar inclusiu en el Teatre Chapí

“Dumbo, el musical”, teatre familiar inclusiu en el Teatre Chapí

El Teatre Chapí aposta per a aquest cap de setmana per un musical de caràcter familiar i inclusiu, i el fa amb aquesta proposta cultural i educativa,  DUMBO, un espectacle adaptat a la llengua de signes i que, gràcies al seu missatge i qualitat artística ha rebut reconeixements com el Premi Nacional al Millor Musical Infantil Broadwayworld 2020. La cita: dissabte 25 de febrer 2023.
Dumbo, un xicotet elefant amb unes grans orelles, acaba d’arribar al magnífic Circ del Temps, on es converteix en la riota deguda a la seua diferència. Però gràcies al seu amic, el ratolí Cacauet, descobrirà que el que creia que era el seu major defecte és, en realitat, un meravellós do: Dumbo pot volar usant les seues orelles com a ales i les utilitzarà per a emprendre una gran aventura a la recerca de la seua mare.
DUMBO. EL MUSICAL és un espectacle per a tota la família amb una gran posada en escena i veus en directe que no sols parla de la inclusió sinó que toca temes com l’assetjament (el bullying) que pateixen els que són diferents i les seues lluites internes per ser acceptats. Un musical inclusiu i amb ànima que, encara que el personatge de Dumbo és mundialment conegut per la pel·lícula de Disney, aquest musical està directament inspirat en el conte escrit en 1939 per Helen Aberson.

El Teatre i la Música, com a via d’educació contra el bullying i per a la inclusió social. Tot això i més és DUMBO, un acolorit espectacle que compta amb actors amb i sense discapacitat i que està replet de divertides cançons que serveixen de context perquè xicotets i majors gaudisquen junts mentre aprenen la importància de respectar als que són diferents.
TEATRE CHAPÍ DE VILLENA
DUMBO. EL MUSICAL
Dissabte 25 de febrer 2023. Doble funció: 17’00 i 19’00 h.
Dramatúrgia i adreça: Jesús Sanz-Sebastián.
Composició i Direcció musical: Julio Vaquer.
Amb: Ana Martín / Verónica Fernández (Dumbo), Laura Blossom / Valentina Maile  (Indi), Anabel Collado / Neus Aranda (Mamita), Álvaro Romero (Cacauet), Nacho Reyes / Germán Prenta (Panolla)
Entrades: 12€, 10€ i 8€. Preus reduïts per a menors de 65 anys: 10€, 8€ i 6€. Bons familiars (2 adults/as + 2 xiquets/as): 35€, 28€ i 22€.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X