El 3 d’agost al Jardí Municipal DVICIO presentarà el tour “Què tens tu” dins de la Fira i Festes 2019.

L’alcalde del Pinós, Lázaro Azorín i l’edil de Festes, César Pérez, han donat a conéixer aquest matí la notícia amb la signatura del contracte amb la productora Horitzó Musical.

Les entrades ja estan a la venda en les plataformes: entrades al teu abast, correus i la pàgina web horitzó musical amb un preu de 10€.

DVICIO va presentar el seu gira enguany, “Que tens el teu” i “5 sentits” han sigut certificats com a discos de Platí i Or. El pop efervescent, fresc i actual del quintet madrileny els situa en un dels seus millors moments.

Al Pinós podrem gaudir del seu directe en un escenari que des de sempre ha acollit actuacions en la setmana gran del Pinós i a més a un preu molt reduït.

“El Comandant Lara” també passarà pel Pinós durant la setmana gran de les festes, al monologuista li acompanyaran Jesús Tapia i Vicente Ruidos en el xou “Comandant Lara i Cia.”. Amb el seu humor directe i arriscat la nit de riures estarà assegurada el 5 d’agost. L’espectacle es realitzarà en el Teatre Auditori a les 22 hores i les entrades ja estan a la venda en ticketea amb un preu de 12€.

L’edil de Festes, César Pérez ha afirmat “tractem de buscar cada any artistes que siguen una referència a nivell musical o en el cas de Luis Lara que és tot un fenomen mediàtic i que per descomptat s’adapten al nostre pressupost, enguany crec que amb DVICIO podrem gaudir d’un gran concert, és un grup que està molt de moda i espere agrade tant als pinoseros i pinoseras com als qui ens visiten i estic segur que el Comandant Lara ens farà riure amb el seu espectacle”.

L’alcalde, Lázaro Azorín, anunciava aquest concert en les seues xarxes socials com una de les actuacions estrela de la Fira i Festes i comentava “amb aquest concert tornem al jardí que és un espai magnífic per a gaudir de la música i a més el preu de les entrades tenint en compte l’actualitat del panorama musical està molt bé”.

Tots dos han afirmat que continuen treballat per a tancar tot el planter artístic d’aquesta Fira i que en breu anunciaran altres activitats que també es duran a terme durant la Fira i Festes 2019.