“Enamórate, te, te, otra vez” així ha iniciat el seu concert DVicio al Pinós dins de les actuacions i concerts de la Fira i Festes del Pinós 2019.

El quintet madrileny ha penjat el cartell de complet, 1500 persones han omplit l’aforament del Jardí Municipal, on ha presentat el seu gira ‘Qué tienes TOUR’ interpretant un èxit darrere l’altre, el seu públic ha gaudit corejant cançons com a ‘Paraíso’, ‘Casi Humanos’, ‘Qué tienes tú’, o el seu últim single ‘Brasilera’.

La formació, que es troba en el seu millor moment musical, sonant en totes les emissores de ràdio i llocs d’oci, no ha deixat passar l’ocasió d’interpretar davant el públic entregat el seu hit ‘5 Sentidos’, la cançó del moment que interpreten amb Tamboret.

Les representants de les nostres festes, Reines i Corts d’Honor Major i Infantil, al costat de la Primera Tinent d’Alcalde, Silvia Verdú, i l’alcalde del Pinós, Lazaro Azorín, han tingut ocasió de fotografiar-se amb la banda madrilenya i entregar-los un adhesiu amb el lema “Per una Fira lliure de sexisme, El Pinós contra els agressions sexistes”. Els representants municipals els han explicat la iniciativa que per primera vegada ha dut a terme el consistori pinosero per a gaudir d’un oci festiu lliure d’agressions sexistes.

Per això, un dels punts on s’ha situat el Punt Violeta de les festes ha sigut precisament en el concert de DVicio. Fins al moment unes sis-centes persones s’han acostat a l’estand, mostrat el seu agraïment per la iniciativa que ha tingut l’Ajuntament del Pinós.

Fins hui la participació i la resposta de de gent jove, entre 15 i 18 anys, ha sigut molt positiva per als voluntaris, tècnics d’Integració Social i psicòleg de Creu Roja que s’encarreguen d’informar, conscienciar i sensibilitzar sobre l’oci i la festa basada en la llibertat i el respecte a la dona. Molts d’ells ja ho havia vist en concerts i festejos d’altres ciutats i els ha semblat molt important la sensibilització que ha mostrat en aquest sentit la Regidoria d’Igualtat que dirigeix l’edil María José Moya.

L’edil i voluntaris esperen que arribe el moment no siga necessari, mentrestant “serà important la nostra presència en actes multitudinaris com aquesta nit en el concert DVCIO” assegurava l’edil. Recordar que posteriorment estarà situat el Punt Violeta en la zona de Barraques fins a les 5 de la matinada.