Diumenge que ve 17 de novembre Ecovidrio organitza en la façana del Teatre Chapí l’obra de teatre infantil “Plens d’il·lusió” amb la qual es pretén conscienciar als més xicotets, d’una forma divertida, de la importància del reciclatge.

“Plens d’il·lusió” és una campanya per a incentivar la conscienciació del reciclatge d’envasos de vidre entre els 14 municipis del Pla Zonal organitzada per Ecovidrio. Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d’envasos de vidre a Espanya, en col·laboració amb el Consorci de Residus Crea i els 14 ajuntaments de la seua àrea de gestió.

Aquesta iniciativa inclou el repte d’augmentar un 10% la quantitat d’envasos de vidre recuperats entre el 15 d’octubre i el 15 de desembre. En el marc d’aquesta campanya Ecovidrio realitzarà aquest cap de setmana, els dies 15, 16 i 17 de novembre, unes funcions de teatre a l’aire lliure relacionades amb el medi ambient i el reciclatge en les cinc poblacions del consorci de major població: Elda, Petrer, Villena, Monòver i Castalla.

A Villena tindrà lloc en el Passeig de Chapí, enfront de la façana del teatre, el diumenge 17 de novembre en doble sessió a les 17 i les 18.30 hores. Es tracta d’obres de teatre gratuïtes amb accés lliure al públic on es pretén conscienciar als i les més xicotetes de la casa sobre els beneficis mediambientals del reciclatge dels envasos de vidre.

Aquesta actuació s’emmarca dins de la campanya “Plens d’il·lusió” amb la qual ja es van retolar els contenidors situats en zones estratègiques de la ciutat. La iniciativa de Ecovidrio planteja el repte a la població d’augmentar en un 10% la quantitat de residus d’envasos de vidre reciclats durant els dos mesos de duració, respecte al mateix període de 2018. Si els municipis integrants del Consorci aconsegueixen superar el repte, aconseguiran un fantàstic premi consistent en la millora de les instal·lacions de la sala d’espera d’Urgències de Pediatria de l’Hospital General Universitari d’Elda Verge de la Salut.

Des de l’Ajuntament de Villena es convida a la ciutadania de Villena i comarca a gaudir d’aquest espectacle familiar de teatre en carrer dirigit a crear consciència entre les i els menors, de la importància del reciclatge per a la millora del nostre medi ambient.