Edu Soto es va convertir en actor per vocació, va decidir presentar-se a un càsting del Terrat animat per un amic seu, consistint la prova en una entrevista en la qual Andreu Buenafuente encarnava a Jesús Quintero. A Edu li van encarregar que interpretara a un friki, i aqueix mateix dia va nàixer Mario Olivetti, personatge que encarnava en ”Una altra cosa”, i amb el qual va tindre moltíssim èxit. A partir d’aqueix moment va començar a formar part de l’equip de Buenafuente, i ha aconseguit ser un dels actors còmics més importants nacionals, amb personatges tan coneguts com El Neng, el Notari o Miguel Chiclé.

En 2005 debuta al cinema, de la mà d’un altre il·lustre membre del Terrat, José Corbacho, en «Tapas». Des de llavors compagina la seua activitat televisiva (en espais com «El rei de la comèdia») amb la seua carrera cinematogràfica («Chuecatown», «La lluna en botella», «Mortadelo i Filemón: Misión salvar la Tierra «). Forma a més part d’un grup musical de nom Dits. En la seua carrera teatral ha sigut mestre de cerimònies dels espectacles Cabaret i The Hole 2 i participant en l’obra teatral Incendis.

Entre els premis que ha rebut, Edu Soto es va portar el “Premi al Millor humorista de l’any” en l’edició de 2005 del “Ja Ja Festival” per la seua originalitat en la creació del personatge i la capacitat de sorprendre el jurat.

Després de molts anys de carrera tant de monologuista, humorista i actor, Edu Soto s’ha consolidat com un dels millors còmics del panorama televisiu i teatral de l’actualitat.

En aquesta obra estarà només damunt de l’escenari? Perquè prepara’t perquè pot baixar a la platea i no estar sol, fins i tot pujar a algú a l’escenari per a no estar sol. En aquesta obra ballarà, cantar, convertir-se en bestiola i fer el que li done la gana. El que presenta és una bogeria improvisada que espera gaudir-la amb i per al públic.

 

ESPECTACLE: “Más vale solo que ciento volando” de EDU SOTO

Dissabte 1 de juny a la 21.00 h

PREUS:

Butaca de pati i club: 20€

Llotja Correguda: 18€

Amfiteatre: 15€

 

VENDA D’ENTRADES: www.teatroprincipaldealicante.com i en taquilla de 12 a 14 h i 17 a 21 h