La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Oriola i l’editorial KALANDRAKA han convocat el XIV Premi Internacional de Poesia per a Xiquetes i Xiquets ‘Ciutat d’Oriola’, un dels certàmens de creació poètica per a públic infantil més importants del panorama actual de les lletres iberoamericanes.

El termini de presentació dels treballs finalitzarà el pròxim 20 de setembre de 2021 i la decisió del jurat es donarà a conéixer entorn del 30 d’octubre, coincidint amb l’aniversari del naixement del poeta oriolà Miguel Hernández.

“L’objectiu principal d’aquest premi de poesia que porta el nom d’Oriola és estimular la creació i la lectura de la poesia entre les xiquetes i xiquets i donar a conéixer el nostre municipi i, com no, al nostre poeta més universal, Miguel Hernández”, ha explicat Antonio Sánchez, regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Oriola.

Els treballs s’enviaran al Registre General de l’Ajuntament d’Oriola encara que també s’admet l’enviament d’obres per via telemàtica en format PDF a través de la seu electrònica de l’Ajuntament.

Aquest reconegut premi de poesia està dotat amb 5.000 euros per a l’obra guanyadora, que a més serà editada i publicada per l’editorial Kalandraka entorn del 21 de març de 2022, Dia de la Poesia, i entrarà a formar part de la col·lecció Oriola de la qual formen part les obres guanyadores d’edicions anteriors.

Les bases del concurs es poden consultar ja en la web de l’Ajuntament d’Oriola.