El pròxim dilluns 23 de setembre, a les 10 hores, UA Divulga –Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat d’Alacant– obrirà el termini d’inscripció per als tallers i rutes a peu programades per a la Nit Europea de la Investigació 2019, que tindrà lloc el 27 de setembre al campus de Sant Vicent del Raspeig. Es tracta d’activitats dissenyades per a públic juvenil i adult a partir de 12 anys. La llista d’admesos i d’espera es farà per estricte ordre d’arribada de les sol·licituds.

Modalitat inscripció prèvia obligatòria

Aquesta edició de la Nit Europea de la Investigació compta amb quatre tallers que es faran a la Facultat de Dret de la UA: «Els Herbaris: explorant biblioteques de vida» amb 45 places; «La identificació en medicina forense» amb 30 places; «Jo Robot», taller de Robòtica amb 40 places; i «Astre_Júnior», taller Astronomia amb un total de 70 places oferides.

A més, hi ha inscripció prèvia per a les rutes a peu que descobriran els secrets geològics, culturals i patrimonials del campus de la Universitat d’Alacant. La ruta cultural guiada pel campus «Des dels seus orígens fins als nostres dies», amb punt de trobada i eixida des de l’escultura «Dibuixant l’espai» (La Mà), disposa de 60 places (20 per grup); i la ruta «Geologia per a tots i totes», amb punt de trobada i eixida des de la Facultat Ciències II, compta amb un total de 1.000 places.

Modalitat lliure accés

Per a menors de 12 anys la Universitat d’Alacant ha preparat una completa zona amb estands, demostracions i espectacles científics i tecnològics de lliure accés col·locats en el centre del campus, entre la Torre de Control i l’aulari II, des de les 17 a les 21 hores.

Finalment, a les 22 hores, els més noctàmbuls podran participar en «Nit d’estreles», observació astronòmica amb telescopis fins a la 1 de la matinada entre els edificis de la Torre de Control i de Rectorat.

Programació i inscripcions

UA