La cita és el dimecres, 30 de novembre, a la sala Ramon Llull de la Biblioteca Municipal del Campello, a les 19.00 hores. Serà l’estrena del segon lliurament de la sèrie de documentals “Dones mediterrànies” que, sota la direcció de Sonia Marco i amb el patrocini de la Regidoria de Turisme que dirigeix Merisa Navarro (PP), pretén plasmar la vida de les dones els països del marc mediterrani.
Aquesta sèrie de treballs audiovisuals recorreran el Mare Nostrum, partint de la costa campellera, bastint ponts entres tots els països i refrenant la vida de les dones en cadascun d’ells. Una aproximació a diferents realitats. Tan a prop i tan lluny en moltes ocasions a la nostra manera de vida.
En aquesta ocasió al Líban, un país de contrastos, on la història ha deixat la seua empremta des de l’antiguitat i l’actualitat de la qual es fa patent, més si cap, en la vida quotidiana de les seues dones.
Després de l’emissió del documental hi haurà una xarra col·loqui amb Mona El Zarif, i amb Sonia Marco, directora, productora i guionista de “Dones Mediterrànies”. Mona El Zarif és doctora en Salut Pública, CC Mèdiques i Quirúrgiques per la Universitat Miguel Hernández d’Elx. Nascuda en Saida, es va llicenciar en Òptica i Optometria per la Universitat d’Alacant en 1989 i va tornar al seu país a desenvolupar la seua carrera professional a la seua ciutat natal.
En acte és d’entrada lliure, limitada a l’aforament de la sala.