El 35 Festival de Cinema de l’Alfàs i la regidoria de Joventut convoquen el concurs ‘El teu mòbil de Cinema’

El 35 Festival de Cinema de l’Alfàs i la regidoria de Joventut convoquen el concurs ‘El teu mòbil de Cinema’

El Festival de Cinema de l’Alfàs del Pi convoca, en col·laboració amb la regidoria de Joventut, el concurs ‘El teu mòbil de Cinema’. Una iniciativa amb la qual es pretén fomentar la creativitat, el talent i la participació juvenil, conjuminant cinema i noves tecnologies
Així ho han destacat durant la presentació de les bases Laura Sevilla, regidora de Joventut de l’Alfàs, Manuel Casado, edil de Cultura, i Jorge Orozco, membre de l’organització del 35 Festival de Cinema de l’Alfàs.
La participació en el concurs ‘El teu mòbil de Cinema’ és totalment lliure i gratuïta. Poden presentar-se persones de qualsevol nacionalitat residents a Espanya. Els curts hauran d’haver-se rodat amb un telèfon mòbil o telèfon intel·ligent, en format horitzontal, i la seua duració no podrà superar els 90 segons, incloent-hi els títols de crèdit.
Cada participant podrà presentar tantes obres com desitge. Hauran de ser originals i inèdites. Poden gravar-se en valencià o castellà o, en defecte d’això, hauran d’aportar subtítols en una d’aquestes llengües.
“El requisit indispensable per a participar en aquest concurs és que, almenys, una escena exterior estiga rodada en algun lloc recognoscible de l’Alfàs del Pi”, ha explicat la regidora de Joventut, Laura Sevilla.
El termini de presentació de curts finalitzarà el 29 de juny de 2023. Les inscripcions es realitzen en l’Oficina d’Informació Juvenil de l’Alfàs (CIJA), situada a la Casa de Cultura. Poden sol·licitar més informació en l’adreça de correu electrònic juventud@lalfas.com i en els números de telèfon 965887435 i 610205329.
Un jurat designat per l’organització del 35 Festival de Cinema de l’Alfàs del Pi, juntament amb la regidoria de Joventut, s’encarregarà de triar el curtmetratge guanyador del primer Concurs ‘El teu mòbil de Cinema’. El premi porta aparellada una dotació econòmica de 250 euros.
Des de la regidoria de Cultura, l’edil Manuel Casado anima a tota la joventut del municipi a participar en aquest concurs, que “es dirigeix a realitzadors o aficionats al llenguatge audiovisual que realitzen les seues obres a través de dispositius mòbils, una iniciativa pensada especialment per a joves que s’inicien en la creació audiovisual, encara que no hi ha límit d’edat per a participar”.
Aquesta és una de les novetats que presenta enguany el 35 Festival de Cinema de l’Alfàs, que se celebrarà de l’1 al 9 de juliol. Un certamen que té com a principal missió la promoció del cinema realitzat a Espanya i, especialment, dels curtmetratges espanyols. Es tracta de la cita cultural més important de l’any i també la de major promoció i repercussió, des del punt de vista turístic.

About The Author

Leave a reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Próximos Eventos

mayo

19ene(ene 19)18:0014jun(jun 14)20:00Alicante. Taller ¿Hablamos de libros?(enero 19) 18:00 - (junio 14) 20:00 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante (2), San Fernando,40Secciones:LetrasTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosAlicante. Taller ¿Hablamos de libros?

30ene(ene 30)20:1529may(may 29)20:15Las películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate .(enero 30) 20:15 - (mayo 29) 20:15 Sede Ciudad de Alicante - Universidad de Alicante, Avenida Dr. Ramón y Cajal, 1 AlicanteSecciones:CineTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosLas películas fundamentales de la historia de Hollywood. Análisis y debate

08feb(feb 8)20:0020sep(sep 20)20:00Campanya de Teatre del Mediterrani(febrero 8) 20:00 - (septiembre 20) 20:00 Fundación MediterráneoSecciones:Escena,TeatroTerritorio:L´Alacantí Etiquetas de EventosCampanya de Teatre del Mediterrani

En Twitter

INFORMACIÓN Y CULTURA CON TODOS-AS PARA TODOS-AS.

La información cultural es un compromiso de los medios, profesionales y colaboradores que desarrollan una labor transformadora y de madurez social que permite elevar la capacidad de percepción de la ciudadanía. Nosotros no sentimos parte de esta historia que compartimos con otros diarios que además son amigos y, por tanto, respaldamos y os invitamos a leer y a compartir.

X