Aquest divendres arriba la sisena edició de Happy Night a Villena amb zones outlet i descomptes en 63 comerços on el centre de la ciutat es tallarà al trànsit per a donar la benvinguda al bon temps amb l’Associació de Comerços i Serveis Vi.

Happy Night ja s’ha convertit en un clàssic d’entrada a l’estiu a Villena amb una nit en la qual comerços i hostalers ixen al carrer per a “Villenear a la nit”. “És un bon moment per a oportunitats de pre-estiu i realitzar compres en els comerços de Villena”, ha assenyalat la regidora de Comerç en funcions, Esther Esquembre.
Serà el divendres 7 de juny entre les 21.30 i les 1.30 hores de la nit. Participen 63 comerços adherits els quals han preparat 42 productes a preus únics per a aqueix dia. Hi haurà descomptes únics i 26 zones outlet en moda, llar, bellesa, calçat, complements, alimentació, oci i serveis.
El centre urbà de la ciutat es tallarà al trànsit des de la Plaça María Auxiliadora fins a l’inici del carrer Corredís. Al costat de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Villena col·laboren l’Associació Pro-Restauració de l’Asil, la Junta Central de Festes i Remolí Animacions per a fer gaudir a les i els més xicotets amb una temàtica grangera enguany.
Des de les 20 fins a les 21.30 hores hi haurà Mossets Happy, especials al preu de 3 euros amb beguda en els 9 bars, cafeteries i restaurants que col·laboren. A partir d’aqueixa hora hi haurà 3 punts gastronòmics amb Restaurant Di Trevi al costat del Kiosko El Colom i amb Tapería La Fira i Torriko Street bar en l’Avinguda Constitució.
Hi haurà ludoteca infantil a la qual podran accedir els xiquets i xiquetes presentant el programa segellat després de la compra en qualsevol dels comerços associats. Els balls de saló no faltaran en aquesta nova edició, a més de 3 zones chill out i un punt màgic on Pepa Piruleta embruixarà als més xicotets de la casa. “Any rere any es van sumant nous comerços i serveis a aquesta Happy Night, la qual volem que torne a ser una nit molt especial”, ha assenyalat el president de l’associació de Comerços i Serveis Vaig veure, Jorge García.
Des de l’Ajuntament de Villena i l’associació de comerciants es convida a la població de Villena i comarca a gaudir d’aquesta nova Happy Nighton el comerç i l’oci es fusionen en el centre de Villena.