El regidor d’Igualtat de l’Ajuntament de Torrevella, Tomás Ballester, ha anunciat que el diumenge 8 de març, a les 19.30 hores, en el Teatre Municipal, se celebrarà la Gala de lliurament de premis amb motiu del Dia Internacional de la Dona, amb entrada gratuïta recollint la invitació en les dependències de la Regidoria de Benestar Social.

En l’acte es farà lliurament dels guardons en les seues dues categories:

Dona 2020, en reconeixement de tota una trajectòria de vida, personal i professional d’una dona de la localitat, valorant el seu esforç personal, professional, vocació social o la seua repercussió en la vida del nostre Municipi.

Dona en Igualtat 2020, en reconeixement a la trajectòria professional d’una Dona de Torrevieja, que ha destacat per la seua labor en un sector o activitat on no hi ha una participació important de les dones, trobant-se fortament masculinizado, contribuint, amb la seua experiència i aportació, a superar estereotips sexistes.

Finalment, Tomás Ballester ha informat que la Gala es completarà amb l’espectacle teatral GENOMA B, una adaptació de l’obra de Federico García Lorca, “La casa de Bernarda Alba”.