La Mostra Menjars de la Terra aconsegueix la seua dihuitena Edició com una aposta per la recuperació de les tradicions populars en un dels llocs més significatiu de l’horta de Benidorm com és l’Ermita de Sanz.

És la fórmula que utilitza la Comissió de Festes de Sant Antoni per a finançar les pròximes celebracions del mes de gener.

El president de la Comissió, Cristóbal Ronda, va agrair els suports de la regidoria i dels col·laboradors animant a assistir el diumenge 8 de setembre a la mostra gastronòmica a la qual s’accedirà “mitjançant un tiquet de 10 euros podent degustar els tradicionals arrossos locals, brioixos a la paleta, coca farcida i altres especialitats que aportaran particulars i empreses”.

El regidor Jesús Carrobles va agrair l’esforç de la Comissió “que ha recuperat aquesta festa després de dos anys sense celebrar-se”, destacant “la il·lusió i afecte” que han posats els components de la Comissió de Sant Antoni per a les festes de 2020.

Carrobles va convidar a benidormeses i visitants a sumar-se a aquesta festa gastronòmica, Menjars de la Terra, que se celebrarà el diumenge 8 de setembre en l’Ermita de Sanz.