Un dels esdeveniments culturals més importants de l’estiu alacantí, finalitza hui 12 de juliol a les 21 hores en la Cocatedral de Sant Nicolás amb un concert amb estudiants i professors, i l’entrada dels quals és lliure.

Per huité any consecutiu, el International Summer Brass Festival, gràcies a la col·laboració de la Brass Academy i l’Ajuntament d’Alacant, ha oferit amb un gran èxit de públic, durant el mes de juliol, una setmana repleta d’actuacions en diferents espais,per als amants de la música de vent metall.

MINI-CONCERT ZONA EDUSI .Quartet de trompes Einhorn i Quartet de trompetes Magic Trumpets

En la present edició, com a novetat, s’han inclòs, de manera paral·lela als concerts realitzats en la Plaça de l’Ajuntament, actuacions en diferents espais dins del diferents barris de la zona EDUSI.

Divendres 12 juliol, 13:00h. – Plaza 25 maig

Els encarregats de clausurar els cinc dies de festival, seran els quaranta estudiants i els sis professors (Rudolf Korp i Antonio Vera – Trompeta , Daniel Perpiñan – Trombó , Nury Guarnaschelli i Paulo Muñoz- Trompa, i Patricio Andrés Cosentino – Tuba) el 12 de juliol en la Cocatedral de Sant Nicolas a les 21 hores amb Entrada lliure.