El Taller Tumbao acull l’estrena de l’obra “No es falta de cariño” de la companyia alacantina El Abrigo Verde Teatro els dies 6 de novembre de 2021 i 22 de gener de 2022.

La vida no sempre és el que sembla. La societat crea estereotips femenins que ens arrosseguen cap a un món d’aparença i falsa felicitat. El món converteix en màscara allò que causa incomoditat i dolor.

“No es falta de cariño” és una mostra de tres peces dramàtiques en les quals les protagonistes, a través de diferents rols, ens revelaran uns certs secrets inconfessables. Des de la intimitat d’un cabaret, les actrius encarnaran a dones de hui amb vides pròximes i plenes de misteris.

La violència de gènere, la indigència i el desarrelament emocional es presenten en un format de teatre contemporani ple d’emotivitat, cruesa i iro nía.

Són diverses històries d’amor, una sustentada en poemes per Whatsapp, una altra es forja en una relació que podia ser viscuda en un paradís i l’última una vida més convencional on ella sostenia la casa.

El Abrigo Verde Teatro és una companyia de recent creació, forma dóna per tres dones de diferents generacions, amb una intensa passió pels escenaris. Dins d’un plantejament de teatre contemporani, el seu projecte parteix de textos originals o adaptacions que pretenen ser altaveu i reflex de totes les seues inquietuds artístiques.

Performances, recitals, obres de teatre que són propostes arriscades i que juguen amb el realisme i el compromís. Són una manera d’entendre el món a través de l’escena.

El disseny de l’escenografia, el vestuari i la interpretació d’aquesta proposta escènica han sigut elaborats per #elabrigoverdeteatro.

L’autoria dels textos originals, l’adaptació teatral i la direcció escènica corresponen a Esther Abellán.

L’espectacle consta d’històries independents vinculades per un fil conductor. Part d’una concepció absolutament minimalista. Els escassos objectes que s’utilitzen durant la representació tenen la intenció de posar en valor el cos i la paraula per damunt de qualsevol element escènic

Equip escènic:

Ana Haligua.

Begoña Abellán.

Esther Abellán.