L’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA) acull aquest divendres, 18 de setembre, un concert benèfic a favor de la lluita contra la COVID-19. El recital musical, impulsat per la Fundació ADDA i el Col·legi de Metges d’Alacant (COMA), té com a objectiu recaptar fons per a subministrar material de protecció i donar resposta a les necessitats del personal dels centres de salut, hospitals, centres socials i organismes de la província que estan en primera línia combatent la pandèmia.

Amb el títol ‘La música curativa’, Adda·Simfònica, dirigida pel seu director titular, Josep Vicent, oferirà aquest concert, les entrades del qual es poden adquirir a través de la pàgina web del ADDA amb un preu de 20 euros. A més, s’ha habilitat fila zero per a aquelles persones que vulguen col·laborar amb donacions a partir de 20 euros. El programa inclou música de Beethoven, Ravel i Óscar Navarro.

La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha agraït “la implicació de totes les persones, empreses, institucions i col·lectius que han manifestat el seu suport a aquesta campanya solidària, especialment al Col·legi de Metges d’Alacant”. Així mateix, ha animat a tota la ciutadania a participar “per a combatre l’avanç del coronavirus fent costat als professionals del sector sanitari. Des de la Diputació i des del ADDA continuarem treballant amb aquest propòsit”, ha recalcat.

La presidenta del COMA, la doctora Mª Isabel Moya, ha agraït el suport de la Diputació d’Alacant i, especialment, la implicació de la diputada de Cultura i del director del ADDA. “Amb música recordarem als que continuen lluitant en primera línia contra el virus i als qui aquesta malaltia els ha arrabassat les seues vides”, ha destacat Moya, qui confia que aquesta iniciativa permeta fer apilament d’un important volum de material “per a estar preparats i no cometre els mateixos errors”.

Aquest projecte musical va unit al llançament del primer disc benèfic de ADDA Simfónica anomenat ‘Ànima. Essential Classics’, que està a la venda en totes les plataformes internacionals online per a donar-li la màxima projecció.

Tant el concert com el disc formen part del conveni signat entre el COMA i la Fundació ADDA, que va entrar en vigor el mes de maig passat i que contempla, a més, la posada en marxa d’un compte bancari amb número ES40 0081 5122 1100 0129 6139 per a depositar donatius que es destinaran al mateix fi.