Artistes de primera línia es donaran cita aquests dies a l’Auditori de la Diputació d’Alacant per a celebrar el Nadal amb nous concerts i actuacions. El calendari es prolongarà fins al pròxim 30 de desembre i comença aquesta mateixa vesprada amb el recital del cantaor Miguel Poveda, al qual seguiran veus de la talla de Victor Manuel, Juan Perro, els Morente i l’espectacle de La Fura dels Baus.
La vicepresidenta i diputada de Cultura, Julia Parra, ha explicat que “amb aquest cicle de concerts i espectacles dirigit a diferents públics hem volgut que la música cobre protagonisme dins de les activitats organitzades per a celebrar el Nadal amb la presència d’artistes i agrupacions amb un gran reconeixement nacional i internacional que esperem que tinguen una gran acceptació”.
El dimarts i dimecres, dies 20 i 21 de desembre, torna a trepitjar l’escenari alacantí La Fura dels Baus amb Carlus Padrissa com a director d’escena i al costat de ADDA·Simfònica, Josep Vicent i la soprano Sophie Karthäuser. La grandiositat i l’atreviment de la cèlebre companyia de teatre es tornaran a posar de manifest amb el concert “Pastoral for the Planet”.
El cèlebre cantautor asturià Víctor Manuel visitarà la ciutat el dijous 28 de desembre per a oferir una retrospectiva de la seua dilatada trajectòria musical. “La vida en canciones. El escenario lo cura todo” és el títol d’aquesta gira que commemora el 75 aniversari de la seua reeixida carrera i amb ella resumeix anys i anys de música i carretera: des de El Abuelo Vitor, Solo pienso en ti o Luna a Adónde irán los besos o Nada nuevo bajo el sol.
“Calle de Aire” és l’espectacle que oferiran Estrella, Soleà i Kiki Morente Carbonell, fills de l’insigne cantaor Enrique Morente, considerat com un dels grans renovadors del flamenc. Els germans brindaran al públic l’oportunitat de reviure músiques i estils, amb el seu particular i aclaparadora personalitat, el dijous 29 de desembre.
I la Banda de Juan Perro posarà el fermall final el divendres 30 de desembre a aquest calendari de concerts amb la presentació del seu nou disc “Libertad”, publicat al març de 2022 i amb la inconfusible veu de Santiago Auserón al capdavant.
La diputada de Cultura ha confirmat que en tota la programació especial que s’oferirà fins al 30 de desembre es podran beneficiar d’un 30% de descompte els menors de 30 anys i majors de 65 anys. La reserva d’entrades pot formalitzar-se a través de la web del ADDA.