El ADDA ha organitzat una programació musical per a celebrar les festes nadalenques amb espectacles per a tots els públics. Als musicals en homenatge a Mecano, ABBA i a la història del cinema, se sumen propostes per al públic infantil i sengles concerts de Pastora Soler i Marta Sánchez.

La vicepresidenta primera i diputada de Cultura, Julia Parra, ha destacat que “la gran aposta del ADDA per a oferir una programació molt atractiva per a totes les edats i amb una gran varietat que inclou musicals d’èxit i reconegudes artistes espanyoles, com a Pastora Soler i Marta Sánchez”.

‘La fuerza del destino’, és el títol del tribut a Mecano que obrirà aquest diumenge, 12 de desembre, el calendari d’actuacions. Amb passades a les 18.00 i a les 21.00 hores, l’espectacle compta amb artistes dels musicals de Nacho Cano i ofereix un viatge per la banda sonora del popular grup dels huitanta. Sota la direcció de Hansel Cirera, el format combina la música en directe amb la dansa i la interpretació dels personatges que donen vida a les cançons, secundat per un gran muntatge audiovisual.

El dissabte 18, a les 12.00 hores, l’escenari serà per a la meravellosa història de la Bella Dorment de la mà de Barabú Produccions i ToyProducciones, que oferiran una singular visió, divertida i romàntica, del clàssic de Perrault. Aqueixa mateixa vesprada, a les 20.00 hores, tindrà lloc el concert dramatitzat que recorrerà la discografia de ABBA a través del fil argumental oferit per Barabu-Extresound.

Dues grans veus del panorama nacional coparan la cartellera els dies previs al Nadal. El dilluns 20 de desembre Pastora Soler presentarà la seua gira més personal i el dimarts, dia 21, Marta Sánchez presentarà el seu projecte solidari ‘Un mateix cor’, al costat de la Fundació Starlite, i la seua gira ‘Tot sol amb Marta’. Amb Broadway. Un musical de cinema, el públic podrà gaudir el dijous, 23 de desembre, de les melodies més representatives de la pantalla gran des dels anys 30 fins a l’actualitat.