L’Auditori de la Diputació d’Alacant -ADDA- amplia el període de suspensió de concerts fins al cap de Setmana Santa. Com a mesura preventiva per a contindre la propagació del coronavirus, es posposen els 19 concerts programats fins al 13 d’abril amb la intenció de dur-los a terme més endavant, sempre que siga possible.

El públic que haja adquirit una entrada per a aquestes dates pot sol·licitar la devolució de l’import a través del seu canal de venda. Es pot consultar més informació en la web http://addaalicante.es i a través del mail protocolo.adda@diputacionalicante.es. S’informarà de totes les novetats que es produïsquen a través dels canals habituals de comunicació.

També es veuran afectats per les mesures preventives aplicades a l’auditori provincial els assajos de ADDA·*Simfònica i la col·laboració de l’orquestra per a l’enregistrament d’un disc, que han sigut igualment suspesos.

La Diputació d’Alacant manté tancats al públic els seus centres culturals MARQ, MUBAG i Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert, en aplicació de les recomanacions per a contindre la propagació del coronavirus. Aquesta clausura temporal s’estén també, des de hui dissabte, als jaciments arqueològics del Tossal de Manises, en La Albufereta, i La Illeta dels Banyets, al Campello -incloent les seues zones de jardins i les seues cafeteries-.

La decisió ha sigut adoptada per a garantir la seguretat de visitants i empleats, amb la restricció de les activitats de cara al públic. Les sales d’exposicions del Palau Provincial també romandran tancades al públic de manera temporal.