L’alcalde d’Alacant en funcions, Luis Barcala, ebtrego ahir els premis als xiquets i xiquetes guanyadors del programa escolar de cuina “Llapis i cullera”, una iniciativa promoguda per la regidoria de Consum a través del Centre de Recursos de Consum d’Alacant (CERCA) que persegueix introduir a la infància en el món de la cuina perquè elaboren les seues pròpies receptes de manera saludable.
Barcala ha sigut partícip de la sessió final, en la qual s’han provat els guisats i el jurat s’ha pronunciat sobre els millor amanits. Els xiquets i xiquetes del col·legi Sant Joan Baptista s’han alçat amb el primer premi, seguits del col·legis Emilio Varela i Sant Roque, els tres finalistes que han participat en el certamen celebrat aquest dilluns en les instal·lacions de l’A prop.
En total, al voltant de dos-cents xiquets i xiquetes han participe en aquesta edició del programa, procedents de set centres escolars, Emilio Varela, Manjón Cervantes, Santísimo Sacramento, San Juan Bautista, La Almadraba, San Roque y Colegio La Cañada.

L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala entrega els premis del concurs Llapis i cullera, Foto; Ajuntament d'Alacant/Ernesto Caparrós

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala entrega els premis del concurs Llapis i cullera, Foto; Ajuntament d’Alacant/Ernesto Caparrós