ADDA Simfònica està d’enhorabona i no ha pogut tindre millor estrena com a orquestra provincial. L’àlbum ‘Amor Brujo’, interpretat pels joves components de la formació, sota la batuta de Josep Vicent i acompanyats per la veu de Ginesa Ortega, opta als Premis de la Música Independent.

Aquests guardons, creats l’any 2009 amb la finalitat de reconéixer la creació, diversitat i qualitat artística de les produccions independents realitzades a Espanya, es troben actualment en la primera de les seues fases, de votació popular, fins al pròxim 11 de febrer.

Qualsevol persona pot accedir a la pàgina oficial de l’ens, www.premiosmin.com/candidatura, i mostrar el seu suport a la proposta musical de l’Auditori de la Diputació d’Alacant que és candidata en les categories de Millor Àlbum, Millor Àlbum de Música Clàssica i Millor Producció Musical. A aquesta fase li seguirà una altra en la qual un jurat professional decidirà definitivament els cinc nominats en cada categoria de els 30 semifinalistes.

L’àlbum, del segell IMM Klassik i produït per Blau, està disponibles en format físic, així com en les plataformes online més destacades com Spotify, Play Google i Itunes, entre moltes altres.