Fins al pròxim 5 d’octubre pot visitar-se a la Casa de Cultura de l’Alfàs del Pi l’exposició ‘Una mica de mi’, de l’artista plàstic uruguaià David Castelucci. La mostra representa part del recorregut de Castelucci pel camí de la pintura, on les persones i la bellesa que hi ha en elles constitueixen el seu principal interés.

La seua obra, efectivament, està basada en les persones i en la bellesa d’aquestes. L’artista, que també exerceix la docència, sent fascinació per interpretar-les, entendre-les i observar-les.

L’exposició, que arriba a l’Alfàs a través de l’Associació Uruguaians i Amics de la Costa Blanca, mostra la seua labor pictòrica a través d’impressions digitals de les seues obres originals. Una nova manera de moure, exposar i veure l’art, afirma Rina Castelucci, presidenta de l’associació.

L’artista, que a causa de la pandèmia de coronavirus no va poder vindre a Espanya per a la inauguració de l’exposició, sí que va ser present a través de les noves tecnologies, la qual cosa li va permetre rebre la calor del públic assistent i la felicitació de la regidora de Residents d’Altres Nacionalitats, Martine Mertens, i de l’edil de Cultura, Manuel Casado.

“El que tenen enfront dels seus ulls és una mica més que la meua manera d’usar les línies, la pintura o el color. Aquesta exposició ací i ara mostra la manera que vaig trobar per a fer possible l’impossible, i això també forma part una mica de mi”, ha declarat l’autor.

En aquesta exposició també es presenta a la jove artista uruguaiana Fiorella Fuentes, formada en el Atelier de David Castelucci. La mostra pot visitar-se fins al 5 d’octubre a la Casa de Cultura de l’Alfàs, de dilluns a divendres, en horari de 9 a 21 hores. Els dissabtes, de 16 a 21 hores.

Rina Castelucci presideix l’Associació Uruguaians i Amics de la Costa Blanca, organització sense ànim de lucre constituïda fa nou anys que compta amb al voltant d’un centenar de socis. Al llarg de l’any organitzen una gran varietat d’actes, des de trobades literàries, conferències, tallers, presentacions de llibres, exposicions… Activitats culturals i literàries obertes a tota la ciutadania de l’Alfàs del Pi i comarca.