Aquest dissabte, 13 d’abril, a les 19 h. serà el torn de l’acció “Música de Banda”, una trobada bandístico que anualment es dóna cita en el Auditori Teulada Moraira amb la finalitat de potenciar aquesta música tan arrelada en el nostre territori.

Una marca turístic/cultural pròpia creada perquè aquest escenari siga una finestra oberta a la música de banda i a les diferents formacions que ens visiten en cada edició, regalant al públic la seua fantàstica música.

Com a amfitriona actuarà l’Agrupació Musical Cultural de Teulada (AMCT) sota la batuta de Pau Climent i, en aquesta edició, ens visitaran els músics de la Associació Musical El Verger conduïda per Daniel Olmos.

Les dues formacions musicals presentaran un programa variat amb una gran qualitat musical, la banda del Verger interpretarà el pasadoble “Somieu el mar” de Manuel Morales, “The Legend of flathead lake” de C.Wittrock i “Overture to a new age” de Jan de Hann.

Mentrestant, la AMCT el pasadoble “Al Cel” de Francisco Valor, la marxa mora “Tard d’abril” d’Armando Blanquer i “Blue horizons” de Franco Cesarini.

Una excel·lent oportunitat per a gaudir d’aquesta acció amb dues bandes de la Marina Alta que faran gaudir als espectadors amb la seua extraordinària música, l’entrada de la qual és lliure amb aforament limitat.