El divendres, 31 de maig, a les 20.30h la cita és en el Auditori Teulada Moraira on la Fundació CV d’aquest espai se suma al projecte comarcal solidari proposat pel Rotary Dénia i acull un gran concert benèfic a càrrec de sis corals i conservatoris de la Marina Alta.

Un concert on els fons econòmics aniran destinats a la creació d’una aula multisensorial en el Centre de Dia situat en el Centre Ocupacional de la Xara per a persones amb diversitat funcional gestionat per l’Associació Aprosdeco en benefici de persones de tota la comarca.

Es tracta d’un concert coral protagonitzat per la Coral Benissenca, el Cor Cadenza de Dénia, el Cor de la Rectoria del Ràfol d´Almúnia, el grup de Cambra i Cor del Conservatori de Xàbia al costat del Grup Polifònic Ars Nova, els qui han preparat un gran programa musical molt variat. A més, l’acte estarà conduït pel grup teatral Improvivencia que aportarà aqueix toc d’humor a la jornada solidària.

I en el descans els assistents podran degustar els vins elaborats per Cellers Gutiérrez de la Vega i productes de l’empresa Cidoncha. Un còctel servit per alumnes amb diversitat funcional del Centre educatiu dianense, Raquel Payà.

El donatiu és d’11 euros i es poden adquirir les entrades a través de Instant Tiquet, taquilla Auditori, Ajuntament de Teulada i Espai La Senieta Moraira.

Des de la Fundació CV Auditori Teulada Moraira animen a tots els ciutadans i veïns de la comarca a aportar el seu granet d’arena, ja que amb la seua ajuda estaran col·laborant per una bona causa, inclusió, participació, igualtat d’oportunitats i gestió eficaç d’aquestes persones amb diversitat funcional.