Estrena el 2019 el Auditori Teulada Moraira posant l’accent a l’humor amb el famós i conegut humorista Luis Piedrahita que aquest dissabte, 12 de gener, a les 20h presenta en aquest espai el seu espectacle “Les amígdales de les meues amígdales són les meues amígdales”.

Un espectacle que posarà el fermall d’or a aquesta temporada escènica (octubre 2018- gener 2019) i que en breu es donarà a conéixer tot el que ens oferirà enguany que acaba d’iniciar-se i en el qual continuarem gaudint i emocionant-nos des d’aquest Faro Obert a la Cultura.

Una gran aposta des d’aquest espai cultural per l’humor a través d’aquest gran polifacètic artista amb la finalitat que el públic gaudi d’una vesprada on els riures estan més que assegurades.

Un xou ple de riallades i emocions sense més artífexs que la seua pròpia personalitat, la seua veu i el seu cos, un espectacle estand up comedy, on Piedrahita mostrarà que l’humor és una arma de construcció massiva.

Un espectacle que ens ensenyarà que la vida és com un hotel, un lloc en el qual s’estarà poc temps i has de portar-te tot el que pugues. El seu humor recognoscible i quotidià, ens ensenya a desactivar l’enveja, l’egoisme, la desconfiança… En aquest espectacle Luis construeix un món en el qual totes aqueixes misèries continuen existint però lluny de generar sofriment i coïssor, deslliguen les riallades més alliberadores.

Una gran actuació que no has de perdre’t aquest dissabte en el Auditori Teulada Moraira. Les entrades les pots adquirir a través de InstantTicket, taquilla Auditori, Ajuntament Teulada i Espai La Senieta Moraira.

https:///yyj-nvTfsGoyoutu.be