El Auditori Teulada Moraira, presenta una nova temporada escènica coincidint amb la temporada nadalenca. Una proposta que es presenta amb el segell “La nostra estrela eres tu”.

El Auditori Teulada Moraira segueix amb la seua activitat escènica. A prop ja del nadal presenta una proposta d’activitats que abastaren des del mes de desembre i fins al mes de març.

Des d’aquest Faro obert a la cultura, amb la màxima il·lusió i energia es vol agrair enormement al públic la fidelitat demostrada durant aquests mesos d’activitat, on la situació com ja sabem, és ben diferent a la d’anys anteriors. Pel que, en cadascuna de les imatges gràfiques que promocionaran cada espectacle s’acompanyaran d’una imatge on es podrà llegir la frase “La nostra estrela eres la teua”. Una estrela que durant la campanya nadalenca vindrà amb moltes sorpreses que ja s’aniran revelant en el seu moment.

El dia 12 de desembre començaran amb un clàssic familiar, “La Bella i la Bèstia”, el musical que presenta Eventime Produccions. Un espectacle amb una qualitat escènica exquisida, a la qual ja ens té acostumats aquesta gran productora. Una història de gran fantasia, amor i música. Sens dubte un musical perfecte per a aquest nadal, que grans i xicotets podran gaudir.

El dia 13, Pep Gimeno Botifarra presenta el seu nou treball “Arrels”, al costat del guitarrista Miquel Pérez Perelló. Un treball del gran “cantaor tradicional”, com es defineix així mateix el mateix Pep. Amb un gran equip tècnic i humà i una nova posada en escena, Pep “Botifarra” sorprendrà el públic. En l’escenari es trobarà amb grans músics i col·laboradors que li acompanyaran per aqueix llarg recorregut professional tornant a “els Arrels”.

El 20 de desembre, Llaura Malikian presentarà sobre el nostre escenari el seu espectacle Le Petit Garage. Una actuació on la màgia del seu violí acompanyat pel pianista Iván “Melón” Lewis, i amb el Steinway gran cua del Auditori Teulada Moraira no deixaran indiferent a ningú.

Teulada com a Ciutat Amiga de la Infància que és, des del departament d’Infància de l’Ajuntament de Teulada es presenta en aquest espai cultural el 3 de gener Emportats, un espectacle circense per a gaudir en família. Guanyador dels premis Feten 2018 com a millor espectacle de nit. Una producció de la Trócola, on experimentarem l’aposta d’aquesta companyia de circ per la innovació, exploració i la posada en escena de diversos llenguatges.

I per als amants dels grups musicals on les combinacions musicals i la unió entre aquestes, i després de l’èxit d’aquest estiu en Els Nits amb la presentació de grups de música en valencià per als més joves, el departament de Joventut i el Auditori Teulada Moraira presenten a la Fúmiga i a Jonatan Penalba, els dies 9 i 16 de gener respectivament.

El diumenge 17 de gener, es gaudirà amb l’humorista Eugeni Alemany i el seu espectacle “En persona guanye més”.

El teatre també serà un gènere necessari per a aquesta temporada escènica i vindrà de la mà de la gran artista i professional dels escenaris, Concha Velasco. Una ocasió única per a gaudir d’una de les nostres artistes més importants dins del panorama nacional. Amb la seua interpretació a “L’habitació de María”, Velasco s’acomiada dels escenaris. El dia 30 de gener tindrem ocasió de gaudir de prop d’aquesta gran dama de l’escena.

Com cada any, arriba el cicle operístic al Auditori Teulada Moraira, en aquesta ocasió el 13 de febrer amb la representació de Don Giovanni, de Mozart. Una òpera que havia d’haver-se dut a terme el mes d’abril passat però que per motius de la pandèmia finalment es agendó per a aquesta data.

Per als seguidors de la fusió entre diferents arts, com la música, la dansa i la percussió comptarem amb la destresa i l’habilitat del grup israelià Mayumaná, amb el seu espectacle “Currents”. Aterraran al nostre auditori el 21 de març.

Tot un ventall d’espectacles on l’escenari del Auditori Teulada Moraira presa força amb una programació plena d’energia que intenta des de principi a fi mantindre la il·lusió viva entre el nostre públic.

En un espai adaptat i segur que compleix amb les normes de seguretat sanitària perquè el públic se senta còmode i segur.

En aquestes dates del Nadal en les quals ens endinsem proposen que regalar cultura als seus éssers més pròxims sempre és una gran opció, perquè la cultura ens ensenya, perquè la cultura ens forma i perquè la cultura ens entreté. Regala Cultura, regala entrades Auditori Teulada Moraira.

Des de la Fundació de la CV Auditori Teulada Moraira ens desitgen unes bones festes i ens conviden a participar de la nostra programació i a continuar junts sentint emocions. Per una cultura amb tu.